Datuk Aliff Syukri MERAYU Secara LIVE Sampai Pening Kepala .. Sampai MERAYU Sebab ‘Abang Nak Tegur’

Siapa tidak kenal ahli perniagan yang sering menjadi perhatian netizen dek kerana pelbagai kontroversi yang menimpanya. Terbaru, Datuk Aliff Syukri yang mula berjinak-jinak dalam dunia hiburan berasa pelik apabila video lirik lagu nyanyiannya bersama Sajat mendapat dislike yang banyak.

Pergi ke pautan artikel terakhir untuk melihat video

Video lirik lagu berjudul Abang Nak Tegur itu dimuat naik ke laman YouTube pada 23 November lalu. Ketika artikel ini ditulis, ia telah menerima 2.4 juta tontonan. Namun, apa yang menghibakan Datuk Aliff Syukri ialah video tersebut mendapat dislike yang sangat banyak daripada penonton.

Setakat Ini Sudah 236K Dislike!

Sejak video lirik tersebut dikeluarkan ramai yang memberi pendapat peribadi yang suara rakan duet Datuk Aliff Syukri iaitu Sajat tidak sesuai. Apa yang melucukan ada yang komen mereka hampir muntah dan berdarah telinga!

Datuk Aliff Syukri di facebooknya menerima cadangan supaya menggantikan Sajat dengan isteri Datuk Aliff sendiri, Datin Shahida. Namun, Aliff Syukri menjelaskan sudah puas dia memujuk namun Datin Shahida enggan.

‘Yang, Tolonglah B Yang! – Aliff Syukri

bukan saya senyap sbnarya dah pernah mintak byk kali korang je x tau. puas dah pujuk tak tau nak pujuk mcm mana dah nak suruh @shahidadherbs fit lagi #abangnaktegurkalau boleh nak suruh dtg kat spain ni .. utk korang like dan vote lagu ni di redio plz bukan unlike yee

Yang tolongla yang, b dah tak tahu, pening kepala. Dahla shooting penat-penat sampai ke Spain tapi orang tekan unlike juga. Tolong la yang nyanyi dengan b. Tolongla yang pleaseeee. Tolonglah yang kita dah spend banyak tapi takda kesan. Orang unlike.

VIDEO Datuk Aliff Syukri Merayu …

Video Bersama Dengan Sajat .. Kalau Nak Tengok Sajat Nyanyi Live Siap Tukar Lirik .. Tengok Video Ni 

Ini dah siap PARODY !! Adoi …

sumber : Aliff Syukri Terlajak Laris via kisahdunia.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *