Neelofa Bagi Tips Bagaimana Nak Mengorat Dia … Berani Ke Tak Berani?

Sebut sahaja nama Neelofa, ramai yang tahu bekas peserta Dewi Remaja ini sudah mencapai kejayaan yang cukup besar bukan sahaja dalam industri hiburan tetapi dalam bidang perniagaan sehingga mendapat kepercayaan jenama antarabangsa sebagai duta dan baru-baru ini dilantik pula menjadi pengarah bebas bukan eksekutif syarikat penerbangan AirAsia.

Walaubagaimanapun, Neelofa masih hairan kenapa sehingga hari ini ada lelaki takut untuk mendekatinya. Neelofa berbicara mengenai isu tersebut menerusi video trivia tentang dirinya yang dimuat naik oleh Berita Harian.

Saya pun tak faham kenapa nak takut? Sometimes saya rasa, of course Lofa pun ada perasaan sama dengan orang-orang tertentu. Tapi as long you kena yakin dengan diri sendiri dan juga tahu menjadi diri sendiri. Saya rasa ianya bagus untuk mendekati sesiapa sahaja.

Jodoh seseorang itu sudah ditentukan sejak mereka lahir lagi dan inshaAllah satu hari nanti Neelofa akan bertemu dengan teman istimewa yang akan benar-benar menyayangi dirinya dan hubungan berkekalan sehingga ke syurga.

SUMBER : https://beautifulnara.com/saya-pun-tak-faham-kenapa-lelaki-takut-nak-dekati-saya-neelofa/

Ini komen komen netizen dari Facebook Berita Harian berkenaan isu neelofa

@Ct Ct Lofa – letak standart tinggi sangat..sebb tu lelaki takot nak dekat kot… jangan cerewet manusia semua bukan sempurna.. sekali sekala ego perlu diketepikan dlm sesuatu masalah… apa apa pun semoga nelofa bahagia bertemu jodoh dan sentiasa berbahagia…

@Julak Sawing Sampai tua pw x kawen dya ny… Ada je org nk dkt dya tu … Cuma dya tu bila org dh nk …dia plk buat xnk … Serupa mcm llki plk terhegeh2 nk dkt dya…pui

@Ahmad Kubinuddin Maintenance tinggi ni..takut tengok dompet sendiri sebenarnya

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *